Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Sjonic denkt graag met je mee over software op maat. We vertalen je doelstelling én bedrijfsvoering in een passende oplossing. Je kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren er een systeem voor. Hierbij nemen we het volledige proces uit handen: van concept tot technische realisatie en trainen van medewerkers. Hierbij putten we uit 17 jaar – want zolang bestaat Sjonic inmiddels! – ervaring.


Artikel in OnderNamen

Businessclub OnderNamen publiceerde onlangs een artikel over software op maat van Sjonic. De moeite van het lezen waard!

Lees OnderNamen-artikel


Meedenken
 
Heb je een proces dat gebaat is bij automatisering? Daag ons vrijblijvend uit om met je mee te denken. Neem contact op met Anja via 030 – 68 75 506. 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

5 tips voor de inzet van Facebook Live

Video mag tegenwoordig niet ontbreken in je marketingstrategie. De kracht van video is namelijk enorm. Bewegend beeld trekt eerder en langer de aandacht van social media-gebruikers en websitebezoekers. Facebook Live biedt de mogelijkheid om dit eenvoudig te doen.

Ha die Chris

Met ruim 15 jaar technische ervaring is Chris de Rover (38) zeker een aanwinst voor Sjonic. Als frontend programmeur zal Chris zich vooral bezighouden met de ‘voorkant’ van websites en systemen.

We're hiring: Online Marketing Consultant

Sjonic groeit verder en zoekt een Online Marketing Consultant! Steeds meer Sjonic-klanten zien het nut én de noodzaak in van online marketing. Van zoekmachine- en conversieoptimalisatie tot lead generatie en e-mailnieuwsbrieven; onze klanten worden hier graag in ondersteund. We zijn dan ook op zoek naar een ervaren (minimaal 3 jaar) en creatieve Online Marketing Consultant (32 a 40 uur per week). 

Sjonic breidt uit: welkom Malou en Jochem!

Sjonic groeit. De afgelopen periode zijn er maar liefst twee nieuwe medewerkers bijgekomen. 

Online video? Doen.

64 procent van de consumenten koopt een product na het bekijken van een video. Het loont dus om video's op je website te gebruiken. Sjonic heeft hier toppartners voor en denkt graag met je mee. Meer feiten over online video zie je in een (kort) Engelstalig filmpje op ons blog. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner